A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Xarxanatura 2000

Mecanismes d’informació

L’Institut Agrícola va generar una campanya de difusió a tots els municipis de Catalunya afectats per xarxa Natura 2000, enviant cartes informatives comunicant-los la seva afectació.

Aquest procés es va realitzar dues vegades per tal de informar de tots els períodes d’informació pública que havia obert el Departament de Medi Ambient i Habitatge, i que possiblement no havia arribat a totes les parts afectades.

A més de les comunicacions enviades al Departament de Medi Ambient i Habitatge, s’ha fet arribar la postura de l’Institut Agrícola al Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, al Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Alhora l’Institut Agrícola s’ha posat en contacte amb els diferents grups parlamentaris del Parlament de Catalunya per informar-los dels perjudicis generats per xarxa Natura 2000.

L’Institut Agrícola va realitzar actes de difusió arreu del territori català, informant als afectats de la seva inclusió a xarxa Natura 2000 i de les seves repercussions.

Cal destacar la publicació La Drecera, revista editada per l’Institut Agrícola, on amb la seva distribució ha fet ressò de les afectacions i consideracions a tenir en compte de xarxa Natura 2000. Els seus articles han donat a conèixer la proposta de xarxa Natura 2000 que el Govern vol imposar, i ha ajudat als afectats a donar resposta a les seves inquietuds.